04.02 Hétfő 16.30-19.30 | Lépj az egészség útjára 4. | KISA JUDIT
Nehéz eligazodni a táplálkozási javaslatok és információk világában! Aki szakemberrel szeretné végigvenni, hogy az amit elfogyaszt, az hogyan is hat a testében, annak ajánlom ezt az előadás sorozatot. Megbeszéljük a gabonák világát, a zöldségeket-gyümölcsöket, a fehérjéket, a zsiradékokat, az édesítést és a méregtelenítés kérdését.
Nehéz eligazodni a táplálkozási javaslatok és információk világában! Aki szakemberrel szeretné végigvenni, hogy az amit elfogyaszt, az hogyan is hat a testében, annak ajánlom ezt az előadás sorozatot. Megbeszéljük a gabonák világát, a zöldségeket-gyümölcsöket, a fehérjéket, a zsiradékokat, az édesítést és a méregtelenítés kérdését.
Természetesen finomságokat is készítünk közben.
Részvételi díj 20000 Ft/4 alkalom/fő INDULÁSI AKCIÓ -50% !!!
(az ár az ÁFA-át nem tartalmazza) Ez már a negyedik alkalom lesz!
(az ár az ÁFA-át nem tartalmazza) Ez már a negyedik alkalom lesz!
04.04. Szerda 10.00-13.00 | Finomat hús nélkül | BENCZE MARCSI
Tudjuk,
a túl gyakori, nagy mennyiségű húsfogyasztásnak hátrányai is vannak.
Felüdülés szervezetünknek ha időnként húsmentes napokat is tartunk.
Ideális lenne legalább heti 2 nap. Arra
adunk öleteket, milyen fogásokat tegyük ilyenkor asztalra, melyek teljes értékűek, gyermeknek, felnőttnek egyaránt, ugyanakkor hús nélkül
készülnek.
Részvételi díj: 5500 Ft/fő (az ár az áfát nem tartalmazza)
04.05. Csütörtök 10.00-13.00 | Kezdő 1. | BENCZE MARCSI
„Amit a mama konyhájából nem sikerült megtanulni”
Megtanulunk
minden praktikát, a legalapvetőbb konyhai eljárásoktól kezdve, ami
ahhoz szükséges, hogy el tudjuk látni magunkat és családunkat, ízletes,
egészséges ételekkel. Megtanuljuk értelmezni a szakácskönyvek leírásait
is.
Részvételi díj: 16.000 Ft/3 alkalom (az ár az áfát nem tartalmazza)
04.05. Csütörtök 16.30-19.30 | Finomat hús nélkül | BENCZE MARCSI
Tudjuk, a túl gyakori, nagy mennyiségű húsfogyasztásnak hátrányai is vannak. Felüdülés szervezetünknek ha időnként húsmentes napokat is tartunk. Ideális lenne legalább heti 2 nap. Arra adunk ötleteket, milyen fogásokat tegyük ilyenkor asztalra, melyek teljes értékűek, gyermeknek, felnőttnek egyaránt, ugyanakkor hús nélkül készülnek.
Tudjuk, a túl gyakori, nagy mennyiségű húsfogyasztásnak hátrányai is vannak. Felüdülés szervezetünknek ha időnként húsmentes napokat is tartunk. Ideális lenne legalább heti 2 nap. Arra adunk ötleteket, milyen fogásokat tegyük ilyenkor asztalra, melyek teljes értékűek, gyermeknek, felnőttnek egyaránt, ugyanakkor hús nélkül készülnek.
Részvételi díj: 5500 Ft/fő (az ár az áfát nem tartalmazza)
04.11. Szerda 10.00-13.00 | Mozgásszervi problémák és a táplálkozás
BENCZE MARCSI
BENCZE MARCSI
Ötleteket adunk arra, hogy hogyan növelhető meg a fájdalommentes napok száma, a jó ételválasztás segítségével.
Részvételi díj: 5500 Ft/fő(az ár az áfát nem tartalmazza)
04.12. Csütörtök 10.00-13.00 | Kezdő 2. | BENCZE MARCSI
„Amit a mama konyhájából nem sikerült megtanulni”
Megtanulunk
minden praktikát a legalapvetőbb konyhai eljárásoktól kezdve, ami ahhoz
szükséges, hogy el tudjuk látni magunkat és családunkat, ízletes,
egészséges ételekkel. Megtanuljuk értelmezni a szakácskönyvek leírásait.
04.12. Csütörtök 16.30-19.30 | Medvehagymás ételek | BENCZE MARCSI
Ismét felfedeztünk egy, a magyar konyhában már jól ismert, és használt régi alapanyagot. Számtalan gyógyhatása ismert, de ínycsiklandozó fokhagymás illata, íze is felhasználásra sarkal. Ebben a programban nyers és főtt elkészítésére is adunk ötleteket.
Részvételi díj: 5500 Ft/fő(az ár az áfát nem tartalmazza)
A házilag készített kenyérnél nincs finomabb! Az előadásban elhangzik a kenyérsütés története. Választ kap mindenki az élesztővel- vagy élesztő nélkül kérdésére, szakembertől.Trükköket és praktikákat osztok meg a készítéssel kapcsolatban. Megtanuljuk a zsemlék, kiflik formázását. Saját készítésű kenyérre való krémekkel, salátával kóstoljuk meg az elkészült finomságokat.
Részvételi díj: 5500 Ft/fő (az ár az ÁFA-át nem tartalmazza)
Gabonák,
zöldségek, gyümölcsök, különféle zsiradékok testünk működésével
összhangban. Mikor, mit és mennyit együnk, hogy karban tudjuk tartani
testsúlyunkat? Hogyan tudjuk óvni és védeni a táplálkozás segítségével ereinket és szívünket? Ezeket a témaköröket beszéljük át az előadásokban, és természetesen készülnek különféle finomságok is!
Részvételi díj: 10000 (nettó) Ft/2 alkalom/fő INDULÁSI AKCIÓ -30% !!!
Tudjuk,
a hagyományos édességek elfogyasztása, az élvezeti értéken kívül,
többnyire csak a kilók gyarapodását és az ebből adódó betegségek
szaporodását segíti elő. Olyan
édességeket, nassolnivalókat próbálunk ki melyek bűntudat nélkül
fogyaszthatók, sőt még támogatnak is bennünket egészségünk megőrzésében.
Részvételi díj: 5500 Ft/fő (az ár az áfát nem tartalmazza)
04.19. Csütörtök 10.00-13.00 | Kezdő 3. | BENCZE MARCSI
„Amit a mama konyhájából nem sikerült megtanulni”
Megtanulunk
minden praktikát, a legalapvetőbb konyhai eljárásoktól kezdve, ami
ahhoz szükséges, hogy el tudjuk látni magunkat és családunkat, ízletes,
egészséges ételekkel. Megtanuljuk értelmezni a szakácskönyvek leírásait.
04.19. Csütörtök 16.30-19.30 | Nassolni egészségesen II. | BENCZE MARCSI
Tudjuk,
a hagyományos édességek elfogyasztása, az élvezeti értéken kívül,
többnyire csak a kilók gyarapodását és az ebből adódó betegségek
szaporodását segíti elő. Olyan
édességeket, nassolnivalókat próbálunk ki melyek bűntudat nélkül
fogyaszthatók, sőt még támogatnak is bennünket egészségünk megőrzésében.
Részvételi díj: 5500 Ft/fő(az ár az áfát nem tartalmazza)
A kenyér minden kultúrában táplálkozási alap. Érdekes színesítése lehet mindennapjainknak, ha különféle ízesítésű és formájú kenyeret tudunk varázsolni az asztalra. Aki
elsajátítja a Foccacia, a Baguette és a zsebes Pita készítésének
fortélyait, az garantáltan sikert arat családi és baráti körben
egyaránt. Magunk készített krémekkel és salátával kóstoljuk meg ezeket a különlegességeket.
Részvételi díj: 5500 Ft/fő (az ár az ÁFA-át nem tartalmazza)
04.23. Hétfő 16.30-19.30 | Szívünk védelmében 2. | KISA JUDIT
04.24. Kedd 16.30-19.30 | Sütemények a reformkonyhából | KISA JUDIT
A
süteményeknek azonban létezik az a dimenziója, amely nem igazán ebbe a
kategóriába tartozik. Bűntelenül lakmározhatunk a kása golyóból, a
Csokis felfújtból, a Szilvás lepényből és a túrópogácsából egy kellemes
kávé társaságában. Készítésük közben megtanuljuk, hogy ami hizlal, miért is hizlal….
Hozzájárulás a költségekhez: 5500 (nettó) Ft/fő
04.25 Szerda 10.00-13.00 | „Élet/étel az anyatej után” avagy egy tányérból a mamának és babának! I. | BENCZE MARCSI
Ha
kisgyermek születik nagy az öröm és nagy az aggódás is, mikor teszem a
legjobbat a gyermekemnek. Nagy probléma az anyatej utáni táplálás
mikéntje. 3
alkalom alatt megbeszéljük a hozzátáplálás első lépéseit, ételeit, majd
egészen 3 éves korig áttekintjük a csemete helyes étkezését, mellyel
megalapozhatjuk későbbi egészségét is.
Ötleteket adunk a praktikus konyhavezetésre.
Részvételi díj: 14.500 ft/3 alkalom (az ár az ÁFA-át nem tartalmazza)
A
mai táplálkozási szokások mellett, könnyen előfordul, hogy felesleges
plusz kilók ugranak fel ránk. Kampányszerű trükkökkel, csodaszerekkel,
maximum, rövidtávú sikereket érhetünk el. Megnézzük milyen apróbb változtatások vezetnek el minket az ingadozás nélküli, normál testsúly eléréséhez, megtartásához.
Részvételi díj: 5500 Ft/fő (az ár az áfát nem tartalmazza)
04.26. Csütörtök 16.30-19.30 | „Élet/étel az anyatej után” avagy egy tányérból a mamának és babának! I. | BENCZE MARCSI
Ha
kisgyermek születik nagy az öröm és nagy az aggódás is, mikor teszem a
legjobbat a gyermekemnek. Nagy probléma az anyatej utáni táplálás
mikéntje.
3
alkalom alatt megbeszéljük a hozzátáplálás első lépéseit, ételeit, majd
egészen 3 éves korig áttekintjük a csemete helyes étkezését, mellyel
megalapozhatjuk későbbi egészségét is.
Ötleteket adunk a praktikus konyhavezetésre.
Jelentkezés és bármilyen kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésre!
Kisa Judit | kisajudit@freemail.hu | +3670 321 66 18
Bencze Mária | bencze.m@t-online.hu | +3630 960 58 03
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése